O noua dezvaluire despre moartea lui David Bowie da peste cap presupunerile fanilor

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Blackstar”, un nou documentar despre viata si cariera lui David Bowie, cantaretul britanic a aflat ca sufera de cancer in faza terminala cu doar trei luni inainte sa moara, pe 10 ianuarie 2016.

david_bowie_estilo_legado_inspiracion_moda_ziggy_stardust_thin_duke_white__387205580_1300x812.jpg

Emblematicul muzician din Brixton stabilit la New York a murit la doua zile dupa implinirea a 69 de ani si lansarea celui de-al 25-lea album de studio "Blackstar", un proiect plin de simboluri care par acum referinte la propria moarte.

david-bowie-blackstar.jpg

Documentarul, care va fi difuzat pe 7 ianuarie de BBC la orele 21.00 GMT, in ziua in care se implineste un an de la moartea lui Bowie si cand ar fi trebuit sa implineasca 70 de ani, dezvaluie cum artistul afla despre boala sa incurabila cand inregistreaza videoclipul "Lazarus".

La sfarsitul unei saptamani de filmari am stiut ca el a aflat ca totul avea sa se termine", spune regizorul muzical al videoclipului, Johan Renck, in declaratii cuprinse in documentarul "David Bowie: The Last Five Years", care prezinta ultimii ani de viata ai artistului.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje