Miley Cyrus in New York - si cu sfarcu' la vedere si cu par la subrat

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Miley Cyrus este o sustinatoare a miscarii Free the Nipple si nu prea are nicio problema sa-si arate trupul in toate splendoarea lui, indiferent de ocazie si moment.

Astfel, in timp ce se ducea la ziua de nastere a mamei sale din New York, artista in varsta de 22 de ani a fost fotografiata in timp ce un sfarc i-a iesit de sub singura bucata de panza opaca de pe bluza ei din plasa.

La cateva ore distanta, imbracata intr-un outfit nou (doua batice - unul pe post de bustiera si altul pe post de fusta), Miley a mai reusit sa atraga atentia cu un aspect al look-ului sau, de data asta, unul deloc sexy.

Ea s-a oprit sa arunce bani personalizati fanilor, in timp ce acestia ii puteau observa minunatia de par de la subrat.

Intelegem treaba asta cu naturaletea, dar sincer, nu e nimic atragator sa vezi o pustoaica celebra care-si arata cu mandrie parul de pe trup. Ar trebui sa-i spuna cineva ca nu e nici macar cool; si teribilismul asta ar trebui sa aiba o limita, nu?


Sursa foto

Pe aceeasi tema:1 comentariu

Miley Cyrus in New York - si cu sfarcu' la vedere si cu par la subrat
Anca M
#1 -

Bai frate

Cine scrie ma articolele astea?

"Intelegem treaba asta cu naturaletea, dar sincer, nu e nimic atragator sa vezi o pustoaica celebra care-si arata cu mandrie parul de pe trup. Ar trebui sa-i spuna cineva ca nu e nici macar cool; si teribilismul asta ar trebui sa aiba o limita, nu?"

Pai ori intelegi treaba cu naturaletea ori n-o intelegi.

Nu-mi dau seama daca e un mos retard sau un adolescent confuz.

Mai lasati naibii stirile gen Libertatea si uitati-va ca model la Upworthy. Intrebati oamenii ce parere au ei, sustineti ce trebuie sustinut fara semne de intrebare, hai, mai curajosi, ce naiba!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje