Mihai Traistaru si-a facut 210 injectii cu sange in fata si 118 injectii de anestezie in cap

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In cazul in care va intrebati ce prostii a mai facut Mihai Traistariu in ultima vreme, nu trebuie decat sa aruncati o privire pe contul sau de Facebook.


sursa foto: Facebook // Mihai Traistariu

De exemplu, Mihai povestea ieri cum si-a facut un nou implant de par si cum pentru acest proces (stupid) de imbogatire a podoabei capilare si-a facut 118 injectii de anestezie in cap... iar noi ne mai miram ca de Craciun posta poze cu el in rolul lui Iisus crucificat...

Credeati ca cele 118 injectii pe care mi le-a facut dr. Felix Popescu ca anestezie pt. noul implant de par ... reprezinta un record pentru mine? Va inselati! Acum o luna de zile ... mi-am facut 210 injectii in fatza ... la Clinica Aesthetica. Cu propriul sange ... Daca nu ma credeti ... urmariti filmuletzul de mai jos! Da! Ati vazut bine! Se numeste TERAPIA " DRACULA " si am vrut s-o incerc si eu ... Am vazut la TV un reportaj, in care Bogdan Vladau ... indura de zor ... noua terapie de intinerire a pielii ... Si, cum pe toti ne roade curiozitatea ... n-am rezistat si am dat o fuga la specialista Constantei in materie de ... estetica : dr. Corina Cazacu !

Cand esti dispus sa-ti faci 210 injectii cu propriul sange in fata, este clar ca suferi de niste complexe teribile. Sau, pur si simplu, iti place sa-ti faci injectii in cap...

P. S : Nu va speriati ! Nu m-a durut deloc! Ti se da cu o crema pe fatza, care-ti "adoarme" toti nervii si ... nu simti decat o ... mangaiere ... Bafta si voua ! Sa aratati cu 15 ani mai tineri!

E posibil ca acea crema de "fatza" sa-i fi adormit nu doar nervii, ci si neuronii.Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje