Mercedes-Benz Romania incearca o campanie gen Carpool Karaoke, insa e controvesata deoarece vedetele implicate nu poarta centura de siguranta

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cei de la Mercedes-Benz Romania, impreuna cu bloggerita Oana Tache, au lansat un proiect prin care prezinta artisti romani cantand intr-un SUV hibrid al marcii.

Proiectul seamana destul de mult cu celebrul Carpool Karaoke, insa exista totusi un detaliu care a creat controverse - spre deosebire de celebritatile internationale, vedetele noastre nu poarta centura de siguranta.

20.JPG

21.JPG

24.JPG

Ok, ele stau in spate, insa legislatia din Romania prevede ca centura de siguranta sa fie purtata si de pasagerii care circula in spatele masinii.

13.png

Un cititor pe Facebook, sub numele Ganduri Octanice, Articolul 36, aliniatul 1 din Codul Rutier spune ca:

(1) Conducatorii de autovehicule si persoanele care ocupa locuri prevazute prin constructie cu centuri sau dispozitive de siguranta omologate trebuie sa le poarte in timpul circulatiei pe drumurile publice, cu exceptia cazurilor prevazute in regulament.

561321790010.JPG

9.JPG

Este important totusi ca vedetele sa faca acest gest, mai ales ca sunt persoane influente, iar comportamentul lor poate fi usor copiat si de altii.

Voi ce parere aveti?Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje