Mai tineti minte cum "a ajuns" Snoop Dogg in satul Bogata? Rapper-ul ar putea veni in Romania in 2017

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Inceput de martie 2016.

Snoop Dogg a vrut sa le spuna fanilor de pe Instagram ca e in Bogota, dar a gresit putin locatia si a spus ca este in...Bogata, judetul Mures, Romania.

Viralizare instant. Comentarii peste comentarii. Caterinca.

1.JPG

La scurt timp dupa asta, agentia de publicitate Kinecto a profitat de greseala lui pentru a crea visitbogata.com.

3.png

Snoop a gustat gluma si imediat dupa toate caterinca din online, si-a anuntat fanii din Romania ca nu-i va dezamagi si se pregateste sa ne faca o vizita.

Nu a venit in 2016, dar satul a avut, in schimb, primul sau festival de muzica - Jazz in th Park Bogata Edition.

2.JPG

2017 - detalii - posibil concert

Primarul din Bogata, Laszlo Barta, a declarat pe 16 noiembrie, pentru Agerpres, ca a fost contactat de doi impresari care s-au deplasat in comuna pentru a vedea care ar fi posibilitatile pentru gazduirea unui concert a lui Snoop Dogg.

Deocamdata nu este nimic perfectat, au fost doar discutii. Cei doi impresari mi-au spus ca organizarea unui astfel de concert este extrem de dificila, insa am identificat o locatie in care ar putea avea loc concertul, precum si locul in care va putea ateriza elicopterul care il va aduce pe artist.

Am identificat astfel un loc de peste 40 de hectare, pe care se afla pasunea comunala, iar elicopterul va putea ateriza la Colina Sasului, care apartine de Bogata, un loc amenajat, situat pe E 60, in apropiere de orasul Ludus.

Cei care ne-au vizitat au fost incantati de locul in care s-ar putea organiza concertul si de conditiile pe care le putem oferi, ramane sa vedem daca acest proiect se va materializa. Acesta nu mai depinde de mine, depinde de artist si de impresari. Ne-am gandit ca evenimentul sa aiba loc undeva in luna august, a spus Laszlo Barta.

3.jpg

Potrivit primarului, din discutii a reiesit faptul ca, daca Snoop Dogg accepta sa cante la Bogata, aici vor fi organizate doua concerte de cate o ora si se vor vinde bilete.

In luna martie, dupa ce Snoop Dogg a gresit check-in-ul, primarul Laszlo Barta a anuntat ca il asteapta in comuna mureseana cu palinca de prune sau de mere, cu ciorba din moare de varza cu carne de porc, specifica zonei, cu porc la protap si cu "inima deschisa".

4.png

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje