Lady Gaga a facut, pentru prima oara, o declaratie foarte personala despre starea ei psihica in prezent, dupa ce a fost violata la 19 ani

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Atat prin versurile sale, cat si prin viata ei publica, Lady Gaga a dovedit ca este o aliata puternica a celor care au trecut prin momente dificile in viata.

Lupta pentru drepturile persoanelor LGBT si scrie versuri despre "empowerment". Cu toate astea, la baza, Gaga este tot un om; un om care, pana acum, se pare ca a dus o lupta singura cu problemele sale, cele pe care le-a mascat bine de opinia publica.

1.jpg

Invitata la Today show, Gaga a vizitat Ali Forney Center, un centru care-i ajuta pe tinerii LGBTQ care traiesc pe strada. Ea a oferit un mini-concert pentru ei si a donat haine pentru iarna, alimente si a stat de vorba cu grupul.

Gaga a fost violata la varsta de 19 ani si a fost deschisa pe acest subiect; ea a dedicat piesa "Til It Happens to You" supravietuitorilor atacurilor sexuale.

In schimb, Gaga nu a dezvaluit niciodata ca acel incident tragic are consecinte si in prezent si ca sufera de tulburare de stres post-traumatic.

I suffer from PTSD. I've never told anyone that before, so here we are. But the kindness that's been shown to me by doctors as well as my family and my friends, it's really saved my life.

2.jpeg

Artista a explicat cum propria ei trauma a ajutat-o sa inteleaga mai bine prin ce trec cei din jur.

I don't have the same kinds of issues that you have, but I have a mental illness. And I struggle with that mental illness every day. I need my mantra to help keep me relaxed. You are brave, you are courageous.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje