Lady Gaga a avut un show incredibil la Super Bowl 2017

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Anul trecut, Beyonce si Bruno Mars au cantat alaturi de Coldplay la Super Bowl, iar show-ul a fost incendiar.

Mai mult ca sigur a fost un moment pe care nu-l vom uita prea curand, insa la editia din 2017 invitata a fost Lady Gaga, iar artista a fost exemplara, la randul ei.

Prin muzica si munca ei, Gaga a reusit sa transmita mesaje puternice catre toleranta, iubire si libertate, in timpuri in care soarta Americii (si a intregii lumi poate) nu este chiar roz.

La finala din cadrul Ligii Nationale de Fotbal American, Gaga si-a inceput show-ul de pe acoperisul NRG Stadium. Ea a fost imbracata intr-un costum metalizat, machiata in culorile Americii, dar lipsita de extravagantele care au consacrat-o.

Si-a inceput momentul cu melodiile "God Bless America" si "This Land is Your Land" care aduc aminte despre faptul ca America este o tara in care toata lumea are dreptul si libertatea sa fie. Gaga s-a aruncat apoi in gol (suspendata de corzi) si a ajuns pe scena, unde alaturi de dansatorii sai a interpretat piese precum "Just Dance", "Poker Face" sau "Born This Way".

Vedeta a spus celor din public ca se afla aici pentru a-i face sa se simta bine si fix asta a facut timp de 13 minute, dupa cum puteti vedea si mai jos.


Sursa foto

Show-ul l-a incheiat dupa ce si-a aruncat microfonul si s-a aruncat iar in gol, insa apelurile la toleranta din versuri (dupa cum a spus si Gaga inainte de show: "Singurele declaratii pe care le voi face in timpul spectacolului meu sunt acelea pe care le-am facut constant de-a lungul carierei mele") si intreg momentul artistic vor ramane cu noi ceva vreme.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje