Kim Kardashian raspunde la #hate-ul de pe internet - a fost sau nu photoshopata in melodia M.I.L.F.$

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

#Mom's I'd Like to (un)Follow

V-am povestit de M.I.L.F $, noul videoclip al lui Fergie, plin de MILFette improscate cu lapte si fantezii adolescentine si adulterine care evoca iubirea de mamele altora in cele mai dirty feluri. (citeste stirea) M.I.L.F$ arata artificial, voit, de la decoruri, la costume peste care mai vine si niste post-productie hordcore

screen-shot-2016-07-01-at-63510-pm.png

Cum ne-a obisnuit trendul videoclipurilor statement, pornind de la proiectul Lemonade al lui Beyonce, Famous-ul lui Kanye, M.I.L.F $-ul lui Fergie a avut parte de reactii impartite, destul de multe negative mai mult din cauza muzicii, decat din cauza algerilor estetice, surprinzator.

In videoclip apar Chrissy Teigen, Ciara, Alessandra Ambrosio cu fiica ei, Kim Kardashian, Anja, Gemma Ward, Tara Lynn, Natasha Poly si Isabeli Fontana, Angela Linvall, Devon Aoki, Amber Valletta, dar hate-ul e directionat exclusiv Kim Kardashian si maiestria Photoshop aplicata asupra ei.

Capture1.JPG

Capture.JPG

Capture2.JPG

Capture3.JPG

Capture4.JPG


Kim raspunde pe Snapchat, intr-o maniera clanul Kardashian, care ne face sa credem ca Fergie nu a facut cele mai bune alegeri pentru a-si transmite mesajul.

#Mom'sI'dLiketo(un)Follow

Capture6.JPG

 Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje