Kim Kardashian e in depresie- Ce se intampla cu vedeta

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Lucrurile nu sunt chiar roz pentru Kim Kardashian in ultima vreme. De cand a fost jefuita la inceput de octombrie in Paris, in apartamentul ei din oras, Kim a restrans legatura cu retelele si viata sociala.

Intamplarile nefericite nu s-au oprit doar la asta din pacate, sotul ei, Kanye West a avut o cadere nervoasa in timpul unui concert si a fost internat in spital o perioada. Kim, care trebuia sa apara in cadrul unui eveniment monden, a renuntat in ultima clipa pentru a fi alaturi de el.

O parte din motivul acestei caderi pare a fi casnicia lor, care nu mai merge, atitudinea lui dupa externare confirmand banuielile.

kelas-kloset-kim-and-kanye-vogue-cover-06.png

Kim still denies they are getting a divorce, but things are definitely not great between her and Kanye. Kanye is supposed to rest and focus on his mental health. Instead, he has had a very busy week and is done resting. O sursa a declarat pentru People.

Dupa acest episod, artistul in varsta de 39 de ani a fost vazut pentru prima oara in public in seara de 8 decembrie, cand a participat la expozitia prietenului sau Rick Owens la MOCA Pacific Design Center din West Hollywood, vopsit blond.

Apoi Kanye a plecat la New York, pentru a cauta un psihiatru bun, el venind deja insotit de o echipa de medici din Los Angeles care se asigura ca el isi ia medicamentele la timp si a profitat de ocazie pentru a-l vizita pe Trump.

Cuplul nu mai locuieste impreuna, Kim nefiind de acord cu atitudinea sotului ei si s-a retras in familia Kardashian. 

Kim acts annoyed. She also seems miserable and is spending a lot of time with her family.

members-of-the-kardashian-family-u1.jpg

Pe aceeasi tema:


Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje