Kesha si-a lansat prima piesa din ultimii 3 ani, "True Colors", alaturi de Zedd

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Kesha si-a lansat prima piesa din ultimii 3 ani, "True Colors", alaturi de Zedd, iar criticii sustin ca este o capodopera.

Melodia este un cover dupa piesa cu acelasi nume lansata de Zedd in 2015. Cu toate astea, nu este identica - artista a schimbat pluralul in singular - spre exemplu, versuri precum "We’ve escaped our capture/ Yet we have our masters" s-au transformat in "I've escaped my capture/ and I have no master."

Melodia a fost confirmata in aprilie, atunci cand Kesha a notat pe pagina ei de Instagram - "it's a miracle when someone gives you a chance at finding your voice again with no reason other than that he is a f*cking beautiful person with a heart of gold @zedd #truecolors."

1.jpg

"True Colors" este si o victorie pentru Kesha, mai ales in contextul in care conflictul ei cu producatorul Sony, Dr. Luke (pe numele sau real Lukasz Gottwald), a fost intens mediatizat.

Kesha a intentat proces impotriva lui Dr Luke in octombrie 2014, in care l-a acuzat ca a abuzat-o emotional si sexual pe o perioada de 10 ani, inca de cand ea avea 18 ani.

Dr. Luke a negat toate acuzatiile si a scris pe Twitter in 2016: "I didn’t rape Kesha and I have never had sex with her. Kesha and I were friends for many years and she was like my little sister. It’s sad that she would turn a contract negotiation into something so horrendous and untrue."

2.jpg

Tot atunci, un judecator din New York a decis ca ea este obligata sa lucreze cu producatorul pe care il acuza de agresiune sexuala.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje