Katy Perry, comportament foarte dubios in timpul unui interviu de pe covorul rosu de la BRIT Awards 2017

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Premiile BRIT Awards 2017 au avut loc la O2 Arena din Londra, iar Katy Perry nu a lipsit de pe covorul rosu.

Artista care abia si-a lansat clip la piesa "Chained to the Rhythm" a acordat un interviu oamenilor de radio George Shelley si Lilah Parsons, insa lucrurile nu au decurs tocmai ca la carte.

Artista in varsta de 32 de ani a stat de vorba foarte putin cu George si Lilah, timp in care a avut un comportament foarte dubios - a povestit cum a luat pastile sa-si calmeze emotiile, apoi si-a prezentat outfit-ul Versace, ca in cele din urma sa le spuna celor doi moderatori "ca-i concediaza".

In prima faza, Katy a spus ca il iubeste pe Ed Sheeran, clipa in care George i-a raspuns: "Well we won't keep you too long!".

Perry a raspuns: "Oh, alright. I'm leaving! Fine, I'll leave!"

La final, cand Lilah a incercat sa incheie interviul si sa-i multumeasca vedetei ca a stat de vorba cu ei, cantareata a spus:

You're gonna let me go? I'm firing you!

Katy a oferit un moment artistic si in cadrul ceremoniei, iar lucrurile au decurs foarte bine pe acest plan, asa ca e posibil ca artista sa aiba doar un umor mai ciudat.


Sursa foto
1 comentariu

Katy Perry, comportament foarte dubios in timpul unui interviu de pe covorul rosu de la BRIT Awards 2017
geowgweoqw
#1 -

ATP Metabolism Substance
ATP Metabolism Substance - MitochondriaSci uses the ACQUITY UPLC/TripleQuad5500 detection platform, which can efficiently and accurately detect the changes of ATP and ATP metabolism-related small molecules. We have designed various one-stop testing services to meet our customers' needs.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje