Kanye West a sters mesajele de pe Twitter legate de contactele sale cu Donald Trump

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Kanye West pare sa-si fi sters de pe Twitter postarile in care vorbea despre intalnirea pe care a avut-o anul trecut cu Donald Trump, in care cei doi ar fi vorbit despre multiculturalitate.

kanyetrump123.jpg

Kanye a fost un sustinator vocal al lui Trump in alegerile care au avut loc in SUA . Acesta a fost huiduit in timpul unui concert pentru ca si-a declarat sprijinul pentru candidatul republican, chiar daca a recunoscut ca nu a votat.

9.jpg

Postarile de pe Twitter in care influentul rapper scria pe 13 decembrie ca vrea sa discute cu presedintele ales despre "intimidare, sustinerea profesorilor, modernizarea programei si violenta din Chicago" lipseau luni de pe contul sau.

Dupa intalnirea de la Trump Tower din New York, West a postat din nou pe Twitter ca a simtit ca este "important sa avem o linie directa de comunicare cu viitorul nostru presedinte daca dorim cu adevarat schimbarea".

t-donald-trump-kanye-west.jpg

Reprezentantii lui Kanye West nu au dat nicio declaratie cu privire la stergerea postarilor, dar se speculeaza ca rapperul ar fi nemultumit de actiunile lui Trump de dupa numirea in functie.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje