In sfarsit putem vedea videoclipul pentru “I Don't Wanna Live Forever” soundtrack Fifty Shades Darker marca Taylor Swift

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ieri v-am povestit de teaserul pe care l-a postat Swift pe Instagram- o mica parte din videoclipul I Don't Wanna Live Forever, in care cantareata colaboreaza cu Zayn Malik pentru soundtrack-ul Fifty Shades Darker.

Astazi cei doi au lansat intreg videoclipul si putem spune ca ne-a depasit asteptarile. Este rupt din Fifty Shades- e hot, intens si ne-a facut pielea de gaina.
Daca Malik n-ar fi cu Gigi Hadid- prietena cea mai buna a lui Swift, am putea spune ca intre cei doi chiar e chimie adevarata.

zayn-taylor-1024x576.jpg

Cu lansarea videoclipului pentru I Don't Wanna Live Forever, tagline-ul "Slip into something a shade darker." incepe sa capete din ce in ce mai mult sens. Fifty Shades Darker incearca sa fie mai kinky, mai indraznet, dar si mai romantic, imbinand atat scene provocatoare, cat si momente rupte din romance-uri clasice.

Abia asteptam data de 10 februarie cand o sa putem sa vedem pachetul complet- un film pe care-l asteptam de ceva vreme cu un soundtrack #epic.

45c568d7.jpg
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje