Imagini de la nunta Addei

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pe Adda sigur o stiti - chiar daca nu este una dintre artistele voastre preferate, mai mult ca sigur i-ati auzit hit-uri precum "Iti arat ca pot" sau "Nu plange Ana" la radio sau in taxi.

Pe plan profesional, artista are o groaza de proiecte si melodii noi, iar pe cel personal ii merge la fel de bine - ea s-a casatorit recent cu managerul ei, Catalin Rizea.

2.jpg

Cuplul a fost la starea civila la Tg. Mures, unde au participat doar prietenii apropiati si familia, iar cununia religioasa au facut-o la Bucuresti; petrecerea de nunta a adunat peste 250 de invitati.

3.jpg

Am avut o nunta de vis, exact ca in povesti. Si nu as fi putut sa fac asta fara cei mai buni din domeniu. Ioana Popa – CLOCHE a fost cea care mi-a facut rochia si pot sa spun ca, desi sunt insarcinata, modelul a fost unul magic, caci am aratat si m-am simtit ca o printesa!

Karin Events au organizat toata povestea cea insemnat nunta noastra si o declar cea mai rabdatoare persoana din lume. M-am razgandit de 1000 de ori, iar ea, alaturi de echipa ei mi-au indeplinit toate dorintele pana la cel mai mic detaliu.

Locul? La Conac by Residence Hotel - parca desprins dintr-un vis, simteam ca plutesc, fericita de atata frumusete in jurul meu! Mi-am dorit un buchet simplu, dar frumos si care sa se asorteze cu cel al domnisoarelor de onoare, dar si al naselor, iar FlorAli mi-au depasit asteptarile!

Ultimul, dar nu cel din urma, pot sa spun ca am avut cel mai chipes sot, iar asta s-a datorat si celor de la Louis Purple, respectiv George Dauceanu, de unde am luat costumul! Sunt extrem de multumita de cum a decurs, nu puteam sa lucrez cu oameni mai buni in domeniu!

4.jpg

6.jpg

7.jpg

1.jpg

5.jpgNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje