Gestul controversat prin care Robbie Williams a adus supararea fanilor

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Se pare ca nu toti artistii sunt incantati sa-si intalneasca fanii, ba chiar dimpotriva. In timpul concertului pe care l-a sustinut in seara de Anul Nou, Robbie Williams si-a suparat fanii dupa ce a fost vazut folosind gel antibacterian dupa ce a dat mana cu mai multe persoane din public.

anBnJnc9NTkwJmhhc2g9ZTdhYjNlMTk3Njk5NDg0MmE1YmFlNzY5MWY2MDJhZDY__thumb.jpg

In timpul piesei ”Auld Lang Syne”, Robbie Williams a coborat in public si a dat mana cu mai multi fani, dar la revenirea pe scena si-a a scos sticluta de gel antibacterian si s-a dat pe maini.

Momenul n-a fost trecut cu vederea de spectatori, imediat dupa producerea momentului penibil retelele de socializare fiind inundate cu instantanee si comentarii acide.

nintchdbpict000291731156.jpg

Concertul din noaptea de Revelion de la Londra sustinut de Williams a fost dedicat unui numar restrans de spectatori si a fost transmis in direct de BBC One. Artistul a interpretat piese mai vechi, dar si de pe noul album ”Heavy Entertainment Show”.

Robbie Williams a lansat recent discul ”Heavy Entertainment Show”, care a intrat direct pe primul loc in topul britanic. Noul album este cel de-al 12-lea material discografic al starului britanic care ajunge pe primul loc in The Official Chart.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje