Fratele lui Celine Dion, Daniel, a murit de cancer la 59 de ani, la doua zile dupa ce sotul ei s-a stins din viata

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Celine Dion are de infruntat momente grele - dupa ce sotul si impresul ei, Rene Angelil, s-a stins din viata la varsta de 73 de ani, in urma luptei cu cancerul, fratele artistei, Daniel, a murit la doua zile dupa, la 59 de ani, din cauza aceleiasi boli.

Daniel a murit in dimineata zilei de 16 ianuarie 2016, asta dupa ce cu o zi inainte, familia acestuia anuntate ca mai are doar cateva ore de trait.

Fratele lui Dion suferea de cancer la gat, creier si limba.

El era internat intr-un spital din Montreal si a murit inconjurat de familie, inclusiv de mama lui, Therese, in varsta de 88 de ani.

"Celine este in continuare in Vegas, alaturi de copii, unde planuieste inmormantarea lui Rene. Este un proces dureros, unde exista momente de lacrimi, dar si amintiri si zambete", a spus o sursa din anturajul vedetei.

Daniel va fi inmormantat la biserica St-Simon-et-Jude de Charlemagne din Repentigny, Quebec.

"Ultimele sale zile au fost in grija doctorilor minunati si a personalului de la Maison Adhémar-Dion, un centru de ingrijire din Terrebonne Québec. Pentru cei care vor sa trimita flori, o donatie pentru acest centru ar fi extrem de apreciata. Daniel s-a luptat cu cancerul timp de ani buni, inconjurat de familie, la varsta de 59 de ani. A fost cel de-al 8-lea fiu a lui Thérèse si Adhémar Dion, frate a lui Celine", s-a aratat scris in rubrica de anunturi mortuare.


Sursa foto

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje