Franz Ferdinand ocupa, de astazi, primele pozitii de pe afisul EC 2017

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nobilii stilului indie-rock vin la Electric Castle. „Arhiducii” de la Franz Ferdinand ajung la Bontida in singurul concert din Europa de Est anuntat oficial pentru acest an.

UNKLE, ZEDD, Paul Van Dyk completeaza afisul evenimentului, alaturi de multi noi artisti confirmati

Cele mai cunoscute hituri ale lor, „Take Me Out”, „Walk Away”, „Ulysses” vor suna la Bontida alaturi de noile piese pe care trupa le pregateste de lansare in acest an, odata cu noul turneu mondial pe care il deruleaza.

Franz-Ferdinand_1.jpg

La Electric Castle 2017, UNKLE vine in formula James Lavelle (keyboards), Steve Weston (engineering, visuals), Keeling Lee (chitara) , Jack Leonard (bass), Liela Moss de la The Duke Spirit si Mike Whitford de la Escape from New York ca voce si bateristul Alex Thomas (Squarepusher, Air). Trupa se pregateste anul acesta de lansarea unui nou album, care va fi baza pe care se va construi show-ul de la Bontida.

Zedd este DJ-ul pe care il regasesti astazi pe afisul marilor festivaluri din lume, dar si producatorul din spatele unor hituri ale lui Justin Bieber sau Lady Gaga.

„Inainte de a fi DJ, sunt un muzician”, ii place sa spuna tanarului de 27 de ani, care va ajunge prima oara in Romania la EC.

Paul Van Dyk, artistul cu cel mai mare numar de kilometri parcursi in cariera (suficienti cat sa acopere 6 drumuri Pamant - Luna) paseste pentru prima oara pe aleile castelului Banffy. DJ-ul olandez are, deja, confirmarea unui loc important in istoria muzicii electronice, fiind primul castigator al unui premiu Grammy acordat pentru aceasta categorie.

news_competition_bg.jpg

Celebra trupa devenita deja rezidenta la Electric Castle, Dub Pistols, este in plin turneu de aniversare a 20 de ani de cariera, ceea ce va insemna un supershow special feat. Rodney pe scena de la castel.

Alte nume noi confirmate sunt Cedric Gervais, Youngr, Dimension, Mike Skinner (fostul membru The Streets, acum in postura de DJ), MistaJam (DJ-ul cu cele mai importante emisiuni de profil de la BBC), si Counterfeit. Din Italia, doua nume pe care le regasim mai degraba in cluburile din Berlin si Ibiza, Mind Against si Francesca Lombardo.

6.jpg

Electric Castle 5 propune si o selectie foarte interesanta de artisti din tarile Europei de Est. Onuka vin tocmai din Ucraina si compun muzica electronic pe care o interpreteaza apoi la instrumente traditionale.

Cat de apropiate sunt, totusi, culturile estice, vom descoperi urmarindu-I si pe Bohemian Betyars, trupa maghiara ce a reusit sa combine punk cu ska si muzica populara.

In prezent, peste 200 de artisti sunt confirmati la editia din acest an a festivalului. Lista deschisa de Deadmau5, Alt-J, Moderat, Nero si noii headlineri anuntati astazi se regaseste in intregime pe site-ul festivalului.

Abonamentele raman in vanzare, pretul lor fiind de 399 de lei pana in data de 23 martie.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje