Este oficial: Katy Perry si Orlando Bloom s-au despartit

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

La nici 48 de ore dupa ce au fost fotografiati impreuna la petrecerea de dupa Oscaruri organizata de Vanity Fair, Katy Perry si Orlando socheaza pe toata lumea, anuntand ca s-au despartit.

Reprezentantii vedetelor au precizat intr-o declaratie comuna ca cei doi au decis ”sa-si ofere unul altuia spatiu” in acest moment.

orlando-bloom-katy-perry-instagram-f6963a4b-7ef8-4e14-9ddd-8d4409c05191.jpg

Cei doi au inceput sa se intalneasca dupa ceremonia de acordare a Globurilor de Aur in 2016 si au mai alimentat zvonurile privind o posibila despartire in luna noiembrie a anului trecut, cand presa a relatat ca acestia ar fi pus capat relatiei deoarece Bloom nu era pregatit pentru o casatorie si pentru mai multi copii.

Cat timp au fost impreuna, cei doi au participat la mai multe evenimente, printre care gala Cinema Against AIDS de la Cannes.

rs_600x600-170227102240-600-orlando-bloom-katy-perry-vanity-fair.jpg

Cuplul a tinut prima pagina a ziarelor in luna septembrie a anului trecut, cand actorul din Lord of the Rings a fost fotografiat gol, pe o barca, in compania prietenei sale, in timpul unei vacante petrecute in Italia.

1485654160-syn-elm-1485653356-landscape-1456786208-elle-katy-orlando-index.jpg

Bloom a fost insurat cu fotomodelul Miranda Kerr, cu care are un fiu in varsta de sase ani, in timp ce Perry a fost casatorita cu actorul si cantaretul Russell Brand.1 comentariu

Este oficial: Katy Perry si Orlando Bloom s-au despartit
geowgweoqw
#1 -

FISH Services
FISH Services - In situ hybridization is a technique for detecting the expression pattern of a particular gene sequence in cells or tissues using a complimentary sequence known as a probe. The probe is typically labeled with a fluorochrome or an enzyme, so it can be detected either by using a fluorescent microscope or with a bright field microscope.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje