"Despre smerenie" - noul clip de la Taxi care a impresionat profund oamenii

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cei de la Taxi au scot o piesa foarte interesanta, cu un mesaj puternic - melodia se numeste "Despre smerenie", iar mesajul pe care-l promoveaza: "Dumnezeu prefera lemnul si spatiile mici."

Piesa incepe cu solistul trupei, Dan Teodorescu, care spune urmatoarele: "Azi noapte am avut un vis, catedrala mantuirii neamului romanesc este gata. M-am dus la catedrala sa-l caut pe Dumnezeu , nu l-am gasit acolo  dar nu m-am mirat , acolo totusi este o suprafata de 11 hectare."

1.jpg

Piesa are un mesaj profund care face referire la Catedrala Mantuirii Neamului si cum nu este nevoie de o constructie atat de masiva pentru a putea sa-l gasim pe Dumnezeu.

Desi in primele minute il vedem doar pe Dan, apoi scenariul se schimba brusc si intra in cadru o diversitate de personalitati care spun - "Dumnezeu prefera lemnul si spatiile mici."

2.jpg 3.JPG

Printre cei pe care-i veti vedea se numara, Oana Pelea, Andi Moisescu, Emilia Popescu, Andreea Esca, Cornel Ilie, Mircea Baniciu, Alexandru Andries si inclusiv Victor Rebengiuc.

4.JPG

Pe noi ne-a impresionat, asa ca va invitam #saidatiplay si voi.

Pe aceeasi tema:1 comentariu

"Despre smerenie" - noul clip de la Taxi care a impresionat profund oamenii
guest
#1 -

Oral Flocking Swab Kit
Oral Flocking Swab Kit - This product contains a swab and a liquid-based cell preservation solution. After the sample is collected using the swab, it is stored in the liquid-based cell preservation solution to ensure the integrity of the sample's DNA, and can be transported and stored at room temperature for a long time

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje