Delia's Winter Wonderland, concertul unde biletele au inceput de la 490 lei, este Sold Out

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Delia a creat mari controverse in sfera online-ului romanesc atunci cand a anuntat concertul "Winter Wonderland", unde biletele incep de la 490 lei.

Motivul pentru care preturile au fost atat de ridicate a fost dat de locatie - Teatrul National - dar si de show-ul exclusivist pregatit.

Iata ca in ciuda comentariile negative, "Winter Wonderland este Sold Out, iar Delia a reusit sa fie primul artist roman care a reusit aceasta performanta in vanzare de bilete ce pot fi comparate cu show-urile internationale!

1.jpg

Delia si-a dorit pentru acest concept mai mult decat un simplu concert si, dupa cum spun organizatorii, cei care vor merge vor trai "o experienta muzicala a iernii".

Inainte de show, publicul este invitat la cocktails & entrées si se termina cu un after party high-class la Nuba (dedicat celor peste 18 ani).

Pe scena, Delia va fi acompaniata de peste 30 de instrumentisti profesionisti condusi de catre maestrul George Natsis, iar acesta va fi primul concert alaturi de o big band orchestra din cariera artistei.

2.jpg

Pe langa muzica adusa la nivel de arta, concertul beneficiaza de cele mai inedite elemente de grafica, proiectii de ultima generatie, scenografie grandioasa, costume exceptionale create special pentru acest eveniment si machiaje desprinse din regate inghetate – totul atent selectionat, intocmai ca si complexitatea structurala a unui fulg de nea.

3.jpg

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje