Delia a fost live la Guerrilla de Dimineata, iar ascultatorii n-au ezitat sa comenteze

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cei de la Guerrilla de Dimineata s-au hotarat sa o aduca pe Delia in studiourile postului de radio, iar ascultatorii nu au ezitat absolut deloc sa comenteze.

Au aparut discutii despre mainstream, despre "Velea si Ruby", despre "te-ai stricat, radio Guerrilla!", despre "vai si of si cum se poate asa ceva."

Au fost si multe comentarii pozitive si oameni care nu au luat totul atat de personal si atat de grav.

12.jpg

Inainte sa inceapa sa cante, Mihai Dobrovolschi i-a spus Deliei cum au aparut unele comentarii negative pe Facebook. Noua ne-a placut reactia ei, relaxata si cu zambetul pe buze:

E ciudat. E dubios. Sunt atat de multi oameni care dau bani sa vina la concerte. Unde-s aia care au scris prost, ca ma duc sa-i conving.

Ne-a placut si comentariul unui utilizator care spunea: "Unii au impresia ca par mai inteligenti daca nu le place Delia."

11.jpg

Ne-a uimit cat de repede judeca oamenii, in special cei tineri si cei despre care se presupune ca sunt "deschisi la minte". Cat de repede arata cu degetul si-l iau pe "NU" in brate.

Nu ne place pentru ca noi stim ca Delia e comerciala, asa ca VAI Doamne, daca se afla ca ascultam astfel de muzica si nu mai suntem cool si urbani si hip?

Noi credem ca fiecare moment trebuie luat ca atare. Delia este o artista care tinde spre mai mult, care are putere vocala, care incearca sa faca lucruri iesite din comun.

Momentul vazut de noi pe Guerrilla a fost unul frumos. Ne-a placut fonic si nu ne-a deranjat. Am ascultat un cantaret intr-un anumit cadru, fara sa ne gandim de unde vine el si pe unde a mai fost si ce inseamna asta.

13.jpg

A fost muzica. Punct.

Iata cateva dintre comentariile utilizatorilor:

1.JPG

2.JPG

3.jpg

4.jpg

5.JPG

6.jpg

7.JPG

8.JPG

9.JPG

10.JPG

Voi ce parere aveti?

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje