Damien Rice vine la Bucuresti in octombrie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Damien Rice va sosi în România cu un concert ce va avea loc la Opera Națională din București pe 2 octombrie 2018. Pentru această toamnă, artistul irlandez a mai confirmat alte două cântări, la Budapesta și la Madrid. Damien Rice susține în prezent turneul "Wood Water Wind Tour".

Bilete concert Damien Rice la București
Categoria 1 - 350 lei
Categoria 2 - 320 lei
Categoria 3 - 290 lei
Categoria 4 - 260 lei
Categoria 5 - 230 lei

Accesul spectatorilor se va face de la ora 19:30. Concertul ca începe la ora 20:30.

Damien Rice este un muzician, compozitor și producător irlandez. Artistul și-a început cariera muzicală ca membru al trupei de rock Juniper, dar succesul l-a câștigat odată cu începerea carierei solo în 2001. Albumul său de debut, "O" a ajuns pe locul 8 în UK album chart și a câștigat Shortlist Music Prize (premiu muzical anual pentru cel mai bun album lansat în Statele Unite care s-a vândut, la momentul nominalizării, în mai puțin de 500,000 de copii).

Rice a lansat al doilea album,"9" în 2006, iar piesele de pe acest album au fost prezente în mai multe filme și seriale. După opt ani, timp în care artistul a avut numeroase colaborări, acesta a lansat cel de-al treilea album, "My Favourite Faded Fantasy" (octombrie 2014).

Bilete aici.

Pe aceeasi tema:


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje