Cum arata Shakira la inceputul carierei. Un clip, pe care artista nu l-ar fi vrut public, a iesit la iveala

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Chiar daca acum este un sex-simbol, la inceputul anilor '90 Shakira nu era diva pe care o stim cu totii. Si pentru ca Internetul nu ne lasa sa uitam nimic, recent a inceput sa se viralizeze un clip pe care artista ar fi vrut sa-l dea uitarii.

9ae61a78b7186e24332c3f38aad72bbc.jpg

Mai multe publicatii spaniole au distribuit un videoclip cu Shakira, din anii 90, in care aceasta juca intr-o telenovela numita ”El Oasis”. Productia spaniola a fost difuzata intre 1993 - 1994.

1348021w620.jpg

La vremea aceea, Shakira nu era atat de cunoscuta cum este astazi. In telenovela, artista era protagonista unei romante cu actorul Pedro Rendon.

nbu3vn.jpg

In 2002, Shakira a decis sa cumpere drepturile de autor ale seriei pentru a se asigura ca nimeni nu vede imaginile cu ea in tinerete, insa acestea tot si-au facut drum in mediul online si se viralizeaza in ritm alert.1 comentariu

Cum arata Shakira la inceputul carierei. Un clip, pe care artista nu l-ar fi vrut public, a iesit la iveala
geowgweoqw
#1 -

pangenomics

<a href="https://www.cd-genomics.com/pan-genome.html">pangenomics</a> - A pan genome is the entire set of genes for all strains within a clade, including the core genome and variable/accessory/dispensable genome. The core genome is composed of sequences that exist in all strains, and is generally related to the biological function and main phenotypic characteristics of the species, reflecting the stability of the species;

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje