Controversa de la un outfit. Loredana vs Delia - cine a copiat pe cine?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pana acum un an, Loredana era prezenta feminina din showbiz recunoscuta pentru show-urile sale spectaculoase care implicau o groaza de oameni - de la orchestra si pana la costumatii si momente de coregrafie inedite.

Delia a ajuns-o din urma si prin show-ul Winter Wonderland a ridicat stacheta. Cu toate astea, multi sunt cei care fac o comparatie intre cele doua si ridica intrebarea - cine copiaza pe cine?

Apropo de aceasta dilema, am primit o fotografie pe adresa redactiei in care putem sa o vedem pe Lori costumata intr-un outfit sclipicios in 2012, alaturi de Delia costumata intr-un outfit asemanator in 2016.

33.jpg

Va lasam pe voi sa trageti concluziile cu privire la aceste asemanari vestimentare.

La nivel general, noi consideram ca ambele sunt artiste puternice care isi provoaca publicul de la an la an si care gasesc mereu modalitati atractive de a iesi in evidenta, in cel mai pozitiv mod posibil.

99.jpg

Chiar daca una a deschis drumul si alta l-a urmat, pana la urma, este vorba despre o evolutie muzicala si artistica, iar astfel de detalii de nuanta ar trebuie trecute rapid cu vederea.

98__Medium_.jpg

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje