Concertul artistei Sarah Brightman de la Bucuresti a fost reprogramat

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Concertul artistei britanice Sarah Brightman pe care trebuia sa il sustina la Bucuresti a fost reprogramat pentru data de 13 noiembrie, desi initial era programat sa se desfasoare pe 28 octombrie.

Fanii cantaretei o vor putea vedea la Sala Palatului, de la ora 20:00, in noiembrie deoarece se pregateste intens pentru misiunea in spatiu, din 2015, cand va inregistra primul cantec in spatiu. 

Sarah Brightman vine la Bucuresti cu un show nepamantean, Dreamchaser, care a inclus peste 100 de spectacole pe 5 continente.

Artista va urca pe scena alaturi de orchestra sa, alcatuita din 30 de muzicieni.

In functie de categorie, pretul unui bilet este de 500 de lei (categoria VIP), 350 de lei (categoria I), 250 de lei (categoria a II-a), 150 de lei (categoria a III-a), 100 de lei (categoria a IV-a).

Biletele pentru acest concert se gasesc la Sala Palatului, Teatrul National Bucuresti, Librariile Humanitas, Adevarul, Carturesti, Statia de Metrou Unirii 1, Magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, Magazinele Diverta, Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si online pe vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, iabilet.ro, blt.ro, eventim.ro si bilet.ro.

Sursa foto, sursa thumb
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje