Clip "Goodbye to Gravity" lansat si dedicat prietenilor pierduti - un an de la Colectiv

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

 

Dragostea pentru muzica pe care o impartaseau cei cinci artisti a fost redusa la tacere.

Viata merge inainte, insa ne apropiem de sfarsit de octombrie si brusc ne intristam si ne emotionam puternic, deoarece se face un an de la tragedia de la Colectiv, cea in care au murit 64 de oameni, iar 160 au fost raniti.

2.jpg

Incendiul din club s-a petrecut in timpul concertului Goodbye to Gravity, unde membrii trupei rock au murit, iar singurul ramas in viata este solistul Andrei Galut care se lupta pentru recuperare.

Clipul pentru piesa Heed to Call incepe cu urmatorul mesaj:

Acest clip a fost filmat in timpul unei reprezentatii live din aprilie 2015. Din pacate, lucrurile nu au mers conform planului. Clipul este dedicat prietenilor pe care i-am pierdut. Amintiti-va de ei!

Impreuna cu videoclipul este si un mesaj impresionant in care se rememoreaza momentul in care trupa pregatea albumul "Mantras of War".

1.jpg

Iata mesajul integral:

La aproape un an de la ultima postare de pe aceasta pagina, revenim cu cel mai greu mesaj pe care l-am scris vreodata. Pe vremea aceasta, in 2015, formatia Goodbye to Gravity se pregatea sa lanseze noul disc, intitulat "Mantras of War".

Trupa avea foarte multe planuri: sa scoata cele mai ambitioase videoclipuri din cariera, sa ofere concerte exceptionale si sa plece intr-un lung turneu national, urmat de primul turneu european. Cel mai mult conta muzica, iar baietii voiau ca aceasta sa ajunga la cat mai multa lume.

In noaptea de 30 octombrie insa, speranta s-a transformat in scrum. Aproape tot ce fusese pregatit atunci pentru fani s-a pierdut. Dragostea pentru muzica pe care o impartaseau cei cinci artisti a fost redusa la tacere.

Nu vom mai putea niciodata sa ne asezam in primul rand la concertele lor, pentru a ne bucura de piesele puternice, incarcate cu semnificatie. Ce putem sa facem, insa, este sa nu uitam forta coplesitoare a creatiei trupei.

3.jpg

Este din nou octombrie, un an mai tarziu...Inca ii mai plangem pe cei pe care i-am pierdut si ne amintim de ei si de ceea ce au lasat in urma.
"Heed the Call" este o piesa care trebuia sa aiba o alta poveste. Videoclipul a fost initial filmat pentru a scoate in evidenta energia pura care alimenta concertele formatiei, precum si devotamentul pe care cei cinci muzicieni il aratau artei lor. Acum, atat melodia cat si clipul au o insemnatate mai adanca - ne amintesc de mostenirea nemuritoare a trupei si ne arata ca Goodbye to Gravity va fi mereu cu noi, in sufletele noastre.

Vom continua sa onoram amintirea trupei prin viitoare demersuri, pe care le veti putea urmari accesand aceasta pagina, care va fi actualizata cu noi informatii.

Pana atunci, va invitam sa vizionati videoclipul de mai jos, realizat in amintirea lui Alex, Mihai, Vlad si Bogdan, precum si a tuturor celor pe care i-am pierdut. Gandurile noastre se indreapta catre Andrei, care lupta in continuare pentru sanatatea sa prin interventii chirurgicale si proceduri de recuperare.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje