Cheloo de la Parazitii a fost perchezitionat si ridicat de DIICOT

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

UPDATE 2: Oficiali din randul anchetatorilor au precizat, pentru "Evenimentul zilei", ca Stefan Catalin Ion, celebrul Cheloo de la trupa "Parazitii" a fost pus sub acuzare de procurorii DIICOT pentru detinere de droguri in vederea consumului. Totodata, ne-au precizat aceleași surse, in locuinta cantaretului din Breaza au fost gasite 4-5 grame de cannabis.

UPDATE: Politistii au gasit 500 de grame de cannabis in locuinta rapperului Cheloo. Anchetatorii il vor audia pe artist in calitate de suspect.

Cheloo, cunoscutul artist de la Parazitii, pe numele sau real Catalin Stefan Ion, a fost ridicat de politie in aceasta dimineata, deoarece este suspectat ca ar fi implicat intr-o retea de droguri de risc.

Actiunea autoritatilor este una mai ampla, in cadrul careia procurorii DIICOT Ploiesti efectueaza, miercuri dimineata, zece perchezitii intr-un dosar de trafic de droguri de risc.

In cadrul acestora, a fost vizata si locuinta lui Cheloo.

2.jpg

Perchezitiile au loc in Prahova si in municipiul Bucuresti, iar aproximativ 90 de persoane, intre care traficanti de droguri si consumatori, vor fi duse la audieri la sediul DIICOT Ploiesti.

Sursele judiciare au precizat ca in dosar se fac cercetari pentru trafic de droguri de risc, respectiv cannabis, pe raza judetului Prahova, dar si in Bucuresti, activitatea infractionala desfasurandu-se incepand cu anul 2015.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje