Categoria ACCES GENERAL ÎN PICIOARE la concertul Ed Sheeran București este epuizată

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Fanii Ed Sheeran trebuie să se grăbească deoarece mai sunt disponibile bilete doar la categoriile ACCES PE SCAUNE: 399 RON și 299 RON (plus 15 RON taxa de livrare/ 3 RON taxa de ridicare a comenzii de lacasa de bilete Eventim).

Ed-Sheeran-bucuresti.jpg

În primele ore de la punerea în vânzare a biletelor la concertul Ed Sheeran din 3 iulie 2019 de pe Arena Națională din București s-au întrgistrat vânzări record de 25.000 de bilete, iar numărul este în continuă creștere. În prima oră s-au vândut deja 17.000, anunță organizatorii.

Biletele la concertul Ed Sheeran București se pot achiziționa bilete, doar online, pe http://www.eventim.ro/ro/artist/ed-sheeran-1010/profile.html.

DESPRE POLITICA DE VÂNZARE A BILETELOR

infografic-ed-ro.jpg

Ed Sheeran și echipa sa au o politică foarte strictă legată de vânzarea ne-etică a biletelor prin intermediul website-urilor
secundare sau a altor metode neoficiale.

Toți clienții sunt îndemnați să folosească doar site-urile oficiale pentru bilete din lista afișată pe Edsheeran.com.

Astfel, pentru a impiedica eforturile de revânzare neetică a biletelor, prețurile absurde și înșelarea fanilor, biletele la acest concert se vând personalizate cu numele cumpărătorului imprimat pe fiecare bilet. O persoană poate comanda în numele său maxim 4 bilete, iar la momentul în care se face accesul la spectacol, cel puțin numele de
familie imprimat pe bilet trebuie să corespundă cu documentul de identitate prezentat, iar a doua (și posibil a treia și a patra) persoană poate avea acces doar împreună cu persoana posesoare a cărții de identitate.

La cerere, trebuie prezentată și dovada plății biletelor.
Organizatorul evenimentului și Eventim au dreptul de a anula comanda clientului, dacă aceasta a încălcat condițiile de achiziție stabilite de organizator și afișate pe site.
Organizatorul își rezervă dreptul de a verifica documentele de identitate la intrarea în zona de spectacol. Vă rugăm
Revânzarea biletelor atât în regim propriu cât și prin alte companii de ticketing este strict interzisă!

La concert nu este permis accesul copiilor sub 6 ani.
Copiii cu dizabilități și însoțitorii acestora vor beneficia de acces gratuit la spectacol, în limita locurilor disponibile.
Adultii cu dizabilități grave (nivel 1) sau accentuate (nivel 2) și însoțitorii acestora vor beneficia de acces gratuit în limita locurilor disponibile. Informații și înregistrări la contact@eventim.ro.

 Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje