Carla's Dreams si Coma si-au lansat reciproc cover-uri

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Carla’s Dreams si Coma si-au cantat reciproc piesele celebre, iar cu ocazia asta au facut si doua videoclipuri. Daca sunteti curiosi sa aflati cum suna piesa ”Document” interpretata de Carla's Dreams sau varianta Coma la ”Sub pielea mea” veti gasi mai jos cele doua videoclipuri nou-noute.

carla-s-dreams-si-coma-blening-spirits.jpg

Ne-a placut textul piesei care, presupunea in viziunea noastra, o diversitate de posibilitati de a reface sau de a adauga ceva. Coma este, si pentru noi, parte din fundamentul pe care s-au zidit multe lucruri frumoase”, au spus cei de la Carla’s Dreams pentru news.ro.

Am ascultat cateva piese reprezentative de la Carla's si ne-am zis hai ca o sa fie interesant, hai sa vedem cum o sa sune. Alegerea piesei a fost si asta cu peripetii si ne-am gandit ca daca tot o facem, hai sa o facem pe cea mai populara si poate cea mai putin indragita de publicul nostru, ca sa fie cat mai dificil de transformat, astfel incat sa sune a Coma. Am gasit un riff de chitara cool si apoi am trecut la reinterpretarea versurior, ca sa ii dam o semnificatie usor schimbata, dar cu toate astea sa si pastram firul rosu al piesei originale. Ne place mult ce a iesit. Sa speram ca o sa va placa si voua. N-are cum sa nu va placa, a iesit cam tare! Ladies & Gents, va invitam la dans!", a declarat Dan Costea, membru in trupa Coma.Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje