Carla's Dreams au ajuns din nou in vizorul CNA pentru piesele "Sub pielea mea" si "Acele"

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Dupa ce la final de mai 2016, piesa "Acele", semnata Carla's Dreams, a intrat in vizorul CNA, fara sa se ajunga la o concluzie, iata ca lucrurile s-au reluat si in septembrie.

Consiliul National al Audiovizualului urmeaza sa reanalizeze piesele "Sub pielea mea/ #eroina" si "Acele", dupa ce a primit sesizari din partea telespectatorilor.

Doresc sa reclam melodia formatiei Carla’s Dreams - «Sub pielea mea», melodie ce este difuzata foarte intens pe majoritatea posturilor TV de muzica, dar si la radio. Sunt doua aspecte asupra carora vreau sa va atrag atentia: (1) Imaginile mai mult decat provocatoare si graitoare, se mimeaza un act sexual in toata regula; (2) Refrenul ce contine termenul «Eroina mea» si aduce foarte mult cu «Heroina mea», arata una dintre reclamatii, citata de agentia News.ro.

2.jpg

Telespectatorii au mai reclamat si continutul explicit:

Videoclipul melodiei «Eroina ta» cantata de Carla's Dreams contine scene de erotism exagerate, parca m-as uita la un film porno.

In ceea ce priveste video-ul, Carla's Dreams a spus:

1.jpg

Am incercat sa gasim mijlocul nostru de aur intre erotismul aparut din instincte si cel creat artistic. Fiecare persoana, baiat sau fata, barbat sau femeie are «etajul» la care se poate deschide in felul in care se deschide doar in fata sa insasi. Clipul este despre asta, de fapt.

In sedinta CNA de la finalul lunii mai, membrii Consiliului nu au ajuns la o decizie, motiv pentru care Monica Gubernat, membru CNA, a propus raportarea subiectului pentru o sedinta viitoare a cerut si o monitorizare pentru videoclipul "Acele"

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje