Care sunt cele mai noi nume confirmate la AWAKE Festival 2017

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

AWAKE este un festival nou de muzica si arte care va avea loc pe domeniul Teleki din judetul Mures, in primul weekend din septembrie, mai exact in perioada 1-3 septembrie 2017.

AWAKE isi propune trei zile in care participantii se vor putea bucura  de concerte si party-uri, vor putea petrece pana in zori alaturi de prieteni vechi si noi, isi vor putea exprima liber creativitatea sau  vor putea lenevi fara remuscari la umbra copacilor.

Prima editie il aduce in prim plan pe Rag'n'Bone Man, revelatia muzicala a anului. Alaturi de britanic, vor mai canta si nume cunoscute precum Tom Odell, Mary PopKids, Subcarpati, Golan, Jurjak si Les Elephants Bizarres.

2.jpg

Iata ca noi nume au fost confirmate la eveniment - este vorba despre Modestep (live) si Irie Maffia, alaturi de Axel Thesleff, Alternosfera, Kiscsillag si Suie Paparude.

Alaturi de Modestep si Irie Maffia, alte 8 nume completeaza programul muzical al primei editii AWAKE: Axel Thesleff (FIN), Alternosfera (MD), Kiscsillag (HU), Suie Paparude (RO), Gojira & Planet H (RO), DJ Sauce (RO), sZempol Offchestra (RO), T-Boys: Goranga & Missile (RO) si DJ Shiver (RO). Acestia se alatura artistilor confirmati: Rag’n’Bone Man, Tom Odell, Mary PopKids, Subcarpati, Golan, Jurjak si Les Elephants Bizarres, noi nume urmand a fi anuntate in perioada urmatoare.

1.jpg

Experienta de festival este cu atat mai interesanta pentru cei care aleg sa campeze, iar participantii  se vor putea bucura de cazare cu stil in zona de Glamping (camping VIP), cu acces la dusuri si toalete proprii.

Glamping inseamna o oaza de liniste, cu iluminare artistica pe timp de noapte ce va cuprinde un numar limitat de corturi de la Get A Room Camping echipate cu saltele gonflabile, paturi, covoare, felinar si cos de gunoi.

Fiecare cort are capacitate de 4 persoane si va putea fi inchiriat la pretul de 1100 lei, ca optiune pentru cei care detin abonament de 3 zile cu camping. De asemenea, participatii vor avea la dispozitie in zona de camping optiunea de pre-pitched tent, care presupune inchirierea unui cort de 2 persoane echipat cu 2 izoprene, la pretul de 200 de lei, pentru 3 nopti.

3.jpg

Pe aceeasi tema:1 comentariu

Care sunt cele mai noi nume confirmate la AWAKE Festival 2017
geowgweoqw
#1 -

ribosome profiling
ribosome profiling - Ribo-Seq, also referred to as ribosome profiling or ribosome footprinting, is a next-generation sequencing (NGS)-based transcriptomic research technique that measures translation comprehensively and quantitatively. Ribo-Seq detected the precise positions of ribosomes to determine which mRNAs are being actively translated, which allows for the profiling of the active ribosomes in a cell at a particular moment, as well as the location of the translation initiation sites, the complement of translated ORFs, the specific locations of ribosomes on the mRNA, and the translation rate of ribosomes.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje