Bob Dylan va lansa un triplu album cu versiuni clasice ale muzicii americane

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Bob Dylan, proaspatul castigator al premiului Nobel, a anuntat ca va lansa cat de curand ”Triplicate”, un triplu album in care acesta va reinterpreta piese clasice ale muzicii americane.

'Triplicate' va fi lansat pe piata la 31 martie, iar pe site-ul artistului se poate deja asculta piesa 'I Could Have Told You', o avanpremiera a noii sale productii discografice.

Bob-Dylan-2012.jpg

Dupa 'Shadows in the Night' si 'Fallen Angels', doua albume dedicate reinterpretarii unor piese cantate odinioara de Frank Sinatra, Dylan continua sa se inspire din tematica legendarului artist cu 'Triplicate', care va fi compus din trei albume tematice ''Til The Sun Goes Down', 'Devil Dolls' si 'Comin' Home Late', cu cate zece piese fiecare.

'Triplicate' va include piese precum 'Stormy Weather', 'September of My Years', 'As Time Goes By', 'How Deep is the Ocean' sau 'Day In, Day Out'. Cu Jack Frost ca producatoare, pseudonimul folosit de Bob Dylan, noua sa productie discografica, a 38-a din ampla sa cariera de muzician, a fost inregistrata in studioul Capitol din Los Angeles.

bob-dylen.jpgNici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

La ce festival de muzica mergi in vara lui 2017?
|Rezultate|Alte sondaje