Black Label Society revin la Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In vara anului 2015, Black Label Society revin la Bucuresti in forta, cu un show dedicat, la care fanii celebrei trupe vor avea ocazia sa se bucure de experienta live completa a unui concert heavy metal care va zgudui Arenele Romane si va arunca pletele in aer.

Trupa legendară de heavy metal care scrie în continuare istorie cu soundul lor inconfundabil va lua cu asalt Arenele Romane din Bucuresti, pe 27 iulie 2015. Titanii metalului vor umple moshpiturile atat cu piesele care i-au consacrat precum Stillborn, Suicide Messiah sau In This River cat si cu materialul puternic de pe cel mai nou album, “Catacombs of the Black Vatican”.

Noi i-am vazut live in 2012 si am scris despre experienta de atunci:

Cand am vazut legenda vie, Zakk Wylde pe numele sau, tropaind sigur pe sine pe scena cu un head dress impanat, de indian, pe cap, si strigand Crazy horse I am!, am luat-o razna. Nici n-am apucat sa inghitim bine praful ridicat de multimea extaziata si sa ne stergem sudoarea de pe frunte, ca a si inceput Funeral Bell, un mars de sunete care mai de care mai heavy.

Lansat pe 8 Aprilie 2014, albumul “Catacombs of the Black Vatican” reprezintă produsul a tot ceea ce fanii asteapta de la Black Label Society: poarta semnatura vocala si riffurile inconfuntabile ale lui Zakk Wylde, pe ritmurile energizante a le tobelor lui Chad Szeliga. Albumul surprinde prin imbinari de blues si pian, insa pastreaza acelasi ritm alert cu care Black Label Society si-a obisnuit fanii.

Unul dintre cei mai usor de recunoscut chitaristi ai momentului nu doar datorita aspectului său intimidant de viking, ci si al dedicatiei cu care lucreaza, Zakk Wylde, fost membru Ozzy Osbourne și fondator al trupei Black Label Society, a castigat in 2010 premiul pentru “Cel mai bun chitarist” la Premiile Revolver Golden Awards si si-a pus amprenta muzicala asupra unor filme celebre precum Buffy the Vampire Slayer, Hellraiser III, Little Nicky, Rock Star si V for Vendetta.

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim sau online pe eventim.ro.

Fanii Black Label Society care isi achizitioneaza bilete din timp, vor beneficia de preturi promotionale: primele 300 de bilete vor fi disponibile la pretul de 99 de lei, iar după terminarea acestora, pretul va fi de 126 de lei pentru urmatoarele 500 de bilete.

După epuizarea biletelor aflate în presale, pretul biletelor va fi de 156 de lei, iar în ziua evenimentului si la intrare, pretul final va fi de 176 de lei.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje