Biletele la Andre Rieu s-au vandut in 3 ore. Se va mai organiza inca un concert

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Andre Rieu va sustine un concert la Bucuresti in data de 13 iunie, in Piata Constitutiei. In doar 3 ore, s-au vandut toate biletele. Am stat de vorba cu unul din organizatori, Alex Dona, care ne-a povestit ca vanzarea celor 13.000 de bilete este un record pentru Romania, fiind "cel mai rapid vandut" eveniment de pana acum.

Inca nu se stie daca numarul biletelor va fi suplimentat, insa au fost puse in vazare biletele pentru al doilea concert Andre Rieu care urmeaza sa aiba loc pe 12 Iunie in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Concertul va incepe la ora 21:00 cand Andre Rieu va fi scena alaturi de Johann Strauss Orchestra si alti artisti renumiti.

Organizatorii promit ca va fi un spectacol unic, cand Rieu va canta la faimoasa vioara Stradivarius. Repertoriul va fi compus din melodii romantice, balade si valsuri.

Biletele pentru 12 iunie pot fi achizitionate pe Metropotam.

VIP - 864 de lei

Categoria 1 - 702 de lei

Alte categorii: 594 de lei, 486 de lei, 378 de lei, 270 de lei, 205,20 de lei, 172,80 de lei.

Nascut in Maastricht, Olanda, intr-o familie de muzicieni, André Rieu este cel mai de succes violonist din lume și cel mai bine vandut muzician clasic din toate timpurile. Detine cel mai mare orchestra privat din lume si a vandut mai mult de 40 de milioane de albume si DVD-uri.

André a fost denumit "Regele Valsului" - "Johann Strauss este compozitorul meu preferat din toate timpurile."
In concertele sale, André canta la vioara, dirijeaza orchestra lui si este un "conférencier" fermecător, interactioneaza cu publicul dupa fiecare piesa.

Pe aceeasi tema:


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje