Beyoncé s-a retras de la Coachella

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Beyoncé a facut un anunt trist, dar destul de previzibil- artista nu va mai sustine concertul din cadrul Coachella 2017.

La 10 zile dupa performance-ul incredibil pe care l-a sustinut la premiile Grammy, artista a anuntat ca nu va mai canta la celebrul festival din aprilie, pentru ca a fost sfatuita de medici sa stea mai linistita in urmatoarele luni, pana se nasc gemenii.

3CC2877A00000578-4183980-image-a-6_1486036456604.jpg

[She’s] following the advice of her doctors to keep a less rigorous schedule in the coming months.

In luna februarie, in plan monden international, lucrurile s-au oprit putin pentru a face loc faptului ca Beyoncé a anuntat ca este insarcinata cu gemeni. De atunci mamica a lansat o serie de fotografii superbe in care se mandreste cu burtica ei si a sustinut un concert incredibil la premiile Grammy. Kudos Queen Bey!

3CBC7F6D00000578-4181362-Baby_joy_Beyonce_revealed_she_is_pregnant_with_twins_with_a_mess-a-51_1485977978025.jpg

Nu s-a anuntat inca cine-i va lua locul, iar performance-ul ei a fost mutat anul viitor.

Avand in vedere scandalul monstru din jurul festivalului Coachella care a inceput cand s-a aflat ca Phil Anschutz- owner-ul festivalului care promoveaza libertatea si expresia fara constrangere, doneaza sume imense de bani catre organizatii anti-LGBT si anti-mediu, poate ca nu e cel mai rau lucru totusi pentru artista.1 comentariu

Beyoncé s-a retras de la Coachella
geowgweoqw
#1 -

Soil Microbial DNA Collection and Preservation Kit
Soil Microbial DNA Collection and Preservation Kit - This product contains consumables and preservation solutions required for the collection and preservation of soil microorganisms, and can preserve the DNA of soil microorganism samples under normal temperature conditions. This product is safe and reliable.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje