Bernhoft & The Fashion Bruises în concert la Fratelli Studios

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Artistul norvegian Bernhoft vine în premieră în România alături de trupa sa, The Fashion Bruises, pe 20 octombrie la Fratelli Studios, într-un eveniment prezentat de Twin Arts. Oriunde concertează, Bernhoft aduce cu sine nordicul ”midnight sun”, muzicianul nominalizat la Grammy reușind invariabil să electrizeze audiența cu energia solară a personalității sale.

Născut în Nittedal – Norvegia, Bernhoft este scandinavul fragil, cu voce de catifea ”neagră”. Contrastele dintre look-ul său excentric, silueta firavă și vocea foarte caldă și flexibilă, cu amețitoare trasee de ambitus și nebănuite accente de forță, fac din Bernhoft o apariție memorabilă.

unnamed.jpg

 Artistul se reinventează ca un classic soul man în albumul său de debut solo, album ce urcă până pe primul loc în clasamentele din Norvegia. Lansează apoi un dublu album live 1:Man 2:Man Band (2010), semnat simplu Bernhoft. Norvegianul cunoaște însă faima internațională în 2011, când apare în emisiunea The Ellen Degeneres Show, unde își prezintă LP-ul Solidarity Breaks.

În 2014, norvegianul pleacă la New York pentru a-și lansa următorul album, Islander, din tracklist-ul căruia face parte și un duet cu un nume celebru al muzicii neo-soul, Jill Scott. Islander îl repropulsează pe Bernhoft în vârful topurilor norvegiene și îi aduce o nominalizare Grammy

pentru Best R&B Album. Urmează o serie de concerte și turnee în care Bernhoft apare, când însoțit de trupa sa The Fashion Bruises, sau echivalentul ei american Shudderbugs, când în impecabilele performanțe solo, cu care multi-instrumentistul, înconjurat de gadget-uri și loop machines, și-a obișnuit deja fanii. În primăvara 2016, artistul lansează EP-ul Stop/Shutup/Shout It Out, iar anul acesta Bernhoft aduce un nou tribut muzicii funk & soul cu albumul The Morning Comes.

CPfmRlaUkAAdg6l.jpg

Rock, soul, electro-pop sau R&B sunt destinațiile unde artistul s-a oprit de-a lungul timpului pentru a-și exprima creativitatea. Nici universul cinematografiei nu i-a rămas străin, muzicianul înregistrând liniile de bass și chitară pentru un film de excepție, cu un soundtrack pe măsură,

”Factotum”(2005), pelicula după nuvela cu același nume a lui Charles Bukowski, regizată de Brent Hamer.

Cariera solo a lui Bernhoft înseamnă, până în prezent, 5 albume de studio gândite în detaliu de către autor, legate tematic și 2 albume live de o calitate impecabilă. În concertele sale, lui

Bernhoft îi place să comunice foarte mult cu publicul, flirtează, glumește, dansează, se simte excelent pe scenă și reușește să transmită cu ușurință această stare. În plus, show-urile sunt punctate de momente imprevizibile: nu se știe ce sunet urmează să se audă din instrumentele de pe scenă, sau din vocea cu nenumărate valențe a lui Bernhoft.

Program

Bernhoft & The Fashion Bruises vor canta pe 20 octombrie , ora 20’00 în clubul Fratelli Studios din București.

Accesul în club se va face începând cu ora 19’30.

Bilete

Biletele costă 95 de lei și se pot cumpăra din rețeaua Eventim (magazinele Germanos, magazinele Carrefour, Orange Shop, Vodafone, librăriile Cărturesti şi Humanitas, benzinăriile OMV) şi online pe www.eventim.ro.

Video

http://bit.ly/1AAXtAH

Detalii pe www.twinarts.ro şi pagina de Facebook Twin Arts.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje