Asaf Avidan vine pentru prima data la Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In sfarsit s-a spulberat mitul conform caruia artistii internationali vin la Bucuresti pe "final de cariera". Asaf Avidan, israelianul pe care l-am ascultat obsesiv cu ale sale One Day si Different Pulses vine pe 29 iunie, in cadrul evenimentului-concept WonderDay.


Sursa foto

Concertul face parte dintr-o poveste organizata pe domeniul Mogosoaia de Amphitrion, sub numele WonderDay. Si daca va ganditi la Alice in Tara Minunilor nu sunteti departe de adevar, caci ne-au promis decoruri unice, instalatii luminoase si "elemente fantastice", productii artistice originale, aventuri multi-senzoriale pentru fiecare spectator in parte.

Pe scena vor urca mai multi artisti veniti pentru prima data in Romania, abia asteptam sa aflam ce surprize ne-au mai pregatit. Vom reveni cu detalii.

Pana atunci, mai punem o data in playlist Different Pulses - Asaf Avidan.

Asaf Avidan este cea mai noua senzatie muzicala in Israel. Vocea lui suna ca o combinatie reusita intre cele ale legendelor Bob Dylan si Janis Joplin. Multe publicatii spun despre vocea unica a lui Asaf Avidan ca este te lasa fara cuvinte. "Suntem oare martori la nasterea unei legende?" - se mai scrie in publicatiile internationale.
2 comentarii

Asaf Avidan vine pentru prima data la Bucuresti
y
#1 -

Comentariu nou

Tipul din imagine este Wankelmut, cel care a facut arhicunoscutul remix la piesa lui Asaf Avidan, "One day".

Asaf Avidan vine pentru prima data la Bucuresti
Andreea Verde
#2 -

.

Multumim, s-a rezolvat!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje