Andrea Bocelli vine in Romania in 2017, pentru doua concerte. Cat va costa biletul

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tenorul italian Andrea Bocelli va reveni in Romania in vara anului 2017, pentru a sustine doua concerte in va prezenta atat repertoriul sau de opera, cat si interpretari ale unor piese celebre apartinand altor genuri muzicale.

646x404.jpg

Cele doua concerte vor avea loc in Piata Constitutiei din Bucuresti, pe 22 iunie, si pe stadionul Cluj Arena din Cluj-Napoca, pe 25 iunie. Biletele la concertul din Piata Constitutiei pot fi achizitionate prin Eventim la sase categorii de pret: 250 de lei, 350 de lei, 450 de lei, 550 de lei, 750 de lei si 950 de lei (categoria VIP).

La concertul care va avea loc pe stadionul Cluj Arena din Cluj-Napoca biletele sunt disponibile prin Eventim cu preturile de 145 de lei, 255 de lei, 355 de lei, 455 de lei, 555 de lei si 675 de lei (categoria VIP).

Real_Madrid_v_Club_Atletico_de_Madrid_UEFA_ijLdD3RUNSnx.jpg

Prima parte a concertelor va cuprinde arii de opera cunoscute, iar in cea de-a doua parte, tenorul va prezenta publicului roman cantece noi de pe ultimele albume ale sale, ”Cinema“ si ”Romanza – A 20-a Editie Aniversara“.

Invitatia mea, cadoul meu este ca aceste «clasice» nemuritoare sa fuzioneze cu experienta, cu cele mai pretioase amintiri, cu emotiile fiecarui ascultator, pentru a deveni coloana sonora inimitabila in viata lor“, a spus Andrea Bocelli.

Andrea Bocelli a cantat pentru trei presedinti ai Statelor Unite ale Americii, familii regale din toata lumea si pentru papa Ioan Paul al II-lea. Acesta a sustinut primul concert pentru Romania in anul 2013, la Romexpo, in Bucuresti.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje