Alex & The Fat Penguins au lansat clip la piesa "Regele si Dragonul"

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Chiar daca afara pare sa fi venit primavara, noi stim ca pinguinilor le place zapada, asa ca baietii de la Alex & The Fat Penguins au hotart sa-si lanseze clipul la piesa "Regele si Dragonul" in ultima zi calendaristica de iarna. Video-ul a fost filmat in nameti, iar melodia a fost compusa si inregistrata in Franta, la final de 2016, de catre solistul trupei, Alex Cotofan.

"Regele si Dragonul" vorbeste despre determinarea si disciplina necesare pentru atingerea telurilor.

5.JPG

Viata cotidiana a fost sursa de inspiratie pentru aceasta piesa. Intr-o lume in care cautam sa fim impliniti "material", dispare empatia fata de cei in nevoie. In fiecare dintre noi este un rege care vrea sa rapuna dragonul vietii - pentru asta e nevoie de determinare si disciplina, dar si sa-ti pastrezi dreapta coloana vertebrala a moralitatii, explica Alex crezul din care a aparut aceasta piesa.

3.jpg

In videoclip, mesajul piesei este ilustrat printr-un cufar plimbat in orasul impotmolit in zapada. Cufarul este o metafora pentru "crucea" pe care fiecare o poarta pe parcursul vietii, dupa cum ii sunt fortele si caracterul, ajutat sau nu de cei din jur.

1.jpg

Filmarile au fost realizate in Bucuresti in ianuarie 2017 si beneficiaza de participarea actritei Cristina Mihailescu (care poate fi vazuta si in noul serial Pro TV, "Ai nostri"), alaturi de echipa: Radu Voinea - operator imagine, regie, Niki Georgiev - montaj, regie, Alex Cotofan - scenariu, regie.

2.jpg

Alex & The Fat Penguins este o trupa de rock alternativ care s-a facut remarcata in zona indie pentru versurile cu influente nationaliste, dar si pentru umorul si versatilitatea videoclipurilor lor. Liderul si solistul trupei, Alex Cotofan, este originar din Chisinau si locuieste momentan in Paris.1 comentariu

Alex & The Fat Penguins au lansat clip la piesa "Regele si Dragonul"
geowgweoqw
#1 -

atac seq
atac seq - Assays for Transposase-Accessible Chromatin using sequencing, short for ATAC-Seq, is a next-generation sequencing (NGS)-based method to study the open regions of chromatin on a genome-wide scale. ATAC-Seq has the advantages of easy operation, no crosslinking required, high signal-to-noise ratio, and low requirement for sample amount. Combined the data of ATAC-Seq, RNA-Seq, and epigenomics, the relationship between gene differential expression and regulation can be studied more accurately and comprehensively.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje