Adele a oferit un moment pur si autentic la Grammys - a luat de la capat piesa pe care o interpreta pentru ca nu suna bine - reactia vedetelor

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Adele a fost "pe val" la premiile Grammy 2017. A fost pe lista de "bine imbracate", a luat 5 premii Grammy acasa, inclusiv unul pentru "Albumul Anului" pe care l-a cedat lui Beyonce, si a plans aproape non stop.

1.jpg

Cand a urcat pe scena pentru a interpreta piesa "Fast Love" - melodie tribut pentru George Michael, Adele a oferit celor prezenti un moment pur si autentic.

Dupa ce a inceput sa cante, artista s-a oprit, a injurat, si-a cerut scuze celor din sala si a spus ca "nu i-ar face dreptate lui Michael", motiv pentru care luat melodia de la capat.

I know it's live TV; I'm sorry I can't do it again, like last year. I'm sorry for swearing. I'm sorry for starting again. Can we please start it again? 'I'm sorry — I cant mess this up for him. I'm sorry, I'm sorry for swearing! I'm really sorry. Sorry.

La final de piesa, Adele era in lacrimi, poate gandindu-se cum in 2016 a avut probleme, la acelasi eveniment, din cauza unui microfon de la pian.

Interpretarea a fost in cele din urma una foarte buna si, plus de asta, a adus un dram de umanitate la acest gen de ceremonii.

Mai mult, o groaza de celebritati au incurajat-o pe Adele pe retelele sociale:

2.jpg

3.jpg

4.JPG

5.JPG

6.JPG

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje