Adele a creat isterie dupa show-ul de la Glastonbury - a injurat de 33 de ori, desi BBC-ul a avertizat-o sa aiba grija

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Adele a fost asteptata pe scena mare de la Glastonbury de foarte multa vreme si iata ca in vara lui 2016 s-a intamplat minunea.

Show-ul ei de 90 de minute, de la Pyramid Stage, a fost unul senzational, dar si plin de controverse, avand in vedere ca artista (recunoscuta, de altfel, pentru naturalete) a injurat de 33 de ori.

Vedeta in varsta de 28 de ani a recunoscut ca a fost avertizata de cei de la BBC sa se abtina, deoarece concertul a fost difuzat live si pe BBC Two, in fata a milioane de oameni.

Do you know how rock 'n' roll I am? Not very, but the BBC had to give me a warning about my potty mouth before I went on. I bet Muse didn't get that, a spus Adele celor din public.

In pauzele dintre piese, artista a tipat - You are f*****g amazing!

Desi multi se asteptau ca Adele sa fie lipsita de inhibitii, a existat si un numar mare de oameni care au criticat-o pe retelele sociale:

Evident, si cuvintele de lauda au fost pe masura:

La final de zi, in ciuda limbajului sau, ea a reusit o audienta de 3,7 milioane de oameni pe BBC Two, chiar daca si-a inceput concertul la 10:15 pm.

Adele a purtat o rochie superba semnata Chloe, brodata, care a durat peste 200 de ore sa fie conceputa.

Artista si-a inceput show-ul cu "Hello" si le-a spus apoi fanilor din public:

Oh my God, this is the best moment of my life. Glastonbury means the world to me, I'm not even lying. I've always wanted to do this my whole life but I've been too scared.


Sursa foto
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje