A murit Prince

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Prince, legendarul muzian recunoscut pentru piese precum "Purple rain" sau "When Doves Cry" a murit.

O sursa apropiata artistului a confirmat vestea pentru The Huffington Post - Prince a murit la resedinta sa din Paisley Park, Minnesota, la varsta de 57 de ani.

Cauza mortii inca nu a fost facuta publica.

1.jpg

La inceputul acestei saptamani, Prince a fost tratat pentru gripa si a fost dus de urgenta la spital, dupa ce avionul sau privat in care se afla a facut o aterizare de urgenta Illinois.

El a fost trimis acasa dupa trei ore, iar reprezentantii acestuia au spus ca "se simtea bine."

--------

Prince Rogers Nelson, sau pe scurt Prince, s-a nascut pe 7 iunie 1958, in Minneapolis.

Primul lui album, cu adevarat remarcabil, a fost "Dirty Mind" (1980), un album hard funky, presarat cu balade si acorduri pop de chitara.

"Purple Rain" (1984) a fost albumul care i-a adus lui Prince titlul de superstar. S-a vandut in peste zece milioane de copii in America si timp de 24 de saptamani a ocupat pozitia de numarul unu. Purple Rain, partial inregistrat cu grupul The Revolution cu care Prince sustinea concerte si turnee, este recunoscut a fi cel mai pop material pe care acesta l-a înregistrat vreodata.
1 comentariu

A murit Prince
guest
#1 -

Molecular Dynamics Simulation

<a href="https://www.computabio.com/molecular-dynamics-simulation-service.html">Molecular Dynamics Simulation</a> - Molecular Dynamics (MD) simulation is a set of molecular simulation methods and a powerful tool for studying condensed matter systems. Through molecular dynamics simulations, researchers get the trajectory of the atoms in the system, and can observe various microscopic details of the process of atom movement. The movement and biological function of biological macromolecules, the interaction mechanism between protein and small molecules, and the self-assembly process of nanomaterial molecules at the molecular level can all be understood. Molecular dynamics simulation is a powerful supplement to theoretical calculations and experimental methods, and is widely used in the fields of physics, chemistry, material science, and biomedicine.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje