Videoclip nou de la Michael Jackson - Behind The Mask

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pe pagina oficiala de Facebook a lui Michael Jackson a aparut astazi videoclipul pentru piesa Behind The Mask. Clipul este compus din materiale video trimise de fanii din toata lume.

Piesa suna destul de bine, are aceea energie contagioasa de pe primele albume ale megastarului, iar videoclipul este un treat pentru toti fanii, mai ales pentru cei care au trimis clipuri si care au fost destul de norocosi incat sa fie alesi pentru acest videoclip.

Enjoy!

Michael Jackson - Behind The Mask

1 comentariu

Videoclip nou de la MIchael Jackson - Behind The Mask
Athina-Aurelia Costea
#1 -

MINUNAT

EXTRAORDINAR de dragut videoclipul !! FELICITARI si MULTUMIRI tuturor celor care au contribuit la infaptuirea acestui tribut de inalta calitate !! Vazand astfel de dovezi de pretuire, mi se umple sufletul de bucurie greu de exprimat si ma intaresc in a-L apara pe inger de mizeriile pe care continua sa i le arunce unele minti bolnave. Este drept ca INGERUL nostru – MICHAEL este prezent doar cu glasul Sau INCONFUNDARIL, IREPETABIL, cum de fapt, EL insusi este INEGALABIL pe vesnicie, dar numarul urias al prietenilor LUI si diversitatea modurilor lor in care IL omagiaza, au alcatuit un proiect demn de urmat, placut vederii si foarte graitor pentru imensa iubire deplin meritata de MICHAEL. D-ZEU sa-L binecuvanteze vesnic , cat si pe toti fanii din lume !!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje