Videoclip nou: Suie Paparude - Soundcheck

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Suie Paparude planuieste un nou album pentru luna august (aud aplauze?). Ei bine, pe acest album veti gasi si piesa Soundcheck, al carei videoclip tocmai a fost lansat. Regizorul este Adrian Aghenitei, cu care trupa a colaborat si pentru Cea mai buna zi. Pentru videoclip, s-au folosit fotografii decupate si regrupate de Damian Groves, animate apoi.

Cea mai frumoasa parte a povestii e insa faptul ca atat melodia, cat si videoclipul sunt dedicate de catre baietii de la Suie fanilor, mai exact fiecaruia in parte. La filmari chiar au fost invitati fanii trupei. Michi spune: "Noul nostru single se adreseaza tuturor celor ce ne-au fost alaturi de-a lungul anilor, de la o mana de oameni in 1992, pana la miile de fani din toata tara pe care ii avem in 2010."

Mi-aduc aminte de voi / Astia din randul unu sau doi / Adevarati eroi / Cand dansati imbracati sau goi / De la Suie decat respect / Ne-ati ascultat inca de la soundcheckPentru toti cei din randul unu, doi, zece, o suta, ne vedem cu Suie Paparude pe 16 iulie, la Ciuc Summer Fest!


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje