Ultimele 300 de bilete in fata scenei la Massive Attack

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Daca nu v-ati luat inca bilet la Massive Attack @ Zone Arena, ar cam fi cazul sa faceti acest lucru, pentru ca biletele din fata scenei (Zona A) sunt aproape epuizate, iar concertul este pe 27 iunie. Ultimele 300 de bilete in Zona A mai pot fi procurate online la Eventim.ro si Blt.ro, in retelele Germanos, librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Vodafone, Orange si Sala Palatului. Dupa epuizarea lor, aceasta categorie de bilete nu va mai fi suplimentata. 

Massive Attack  sunt in plin turneu european, pentru promovarea noului lor album: Heligoland. Turneul beneficiaza de o productie cu totul speciala, iar showul va fi unul  fabulos cu super efecte vizuale, stim asta de la ultimul lor concert din Ro. Show-ul vizual a fost conceput si produs cu un buget de peste 2 milioane de lire sterline de renumitul collective United Visual Artists cu care trupa colaboreaza de peste sapte ani. Creatia marca UVA va sustine si show-ul Massive Attack ce va fi prezentat publicului roman pe data de 27 iunie la Zone Arena in Bucuresti.

In deschiderea concertului Massive Attack va canta Martina Topley-Bird. Martina si-a "imprumutat" vocea pe doua piese de pe ultimul lor album: "Psyche" si "Babel".
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje