Tudor Chirila ia parte la protestele impotriva exploatarii de la Rosia Montana

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tudor Chirila a scris pe pagina sa de Facebook ca va fi prezent astazi, 22 septembrie, la protestele din Piata Universitatii (impotriva exploatarii de la Rosia Montana). Va amintim ca saptamana trecuta in strada au iesit 25.000 de oameni.

Astfel, Chirila se alatura mai multor artisti care sprijina protestele si se opun proiectului RMGC. Din pacate, este unul dintre putinii artisti mainstream, cu priza mare la public, care sa faca acest lucru. Dar, sa speram ca este doar un prim pas si ca multi alti artisti de calibrul sau ii vor urma exemplul.

tudor chirila la protestele rosia montana

De asemenea, Chirila a postat constant mesaje pe pagina sa de Facebook in care se arata revoltat de felul in care unele dintre cele mai mari televiziuni de la noi (cu precadere Antena 3) manipuleaza si dezinformeaza populatia in legatura cu acest subiect. 

Tudor Chirila ia parte la protestele impotriva exploatarii de la Rosia Montana Tudor Chirila ia parte la protestele impotriva exploatarii de la Rosia Montana

Ne bucuram foarte tare ca Tudor Chirila a decis sa sprijine si sa ia parte la protestele din Piata Universitatii si speram ca astazi numarul protestatarilor sa fie si mai mare decat duminica trecuta! Fanii Vama sunt asteptati in numar cat mai mare! :)

Vama - Copilul care alearga catre mare

1 comentariu

Tudor Chirila ia parte la protestele impotriva exploatarii de la Rosia Montana
gigel
#1 -

Comentariu nou

Tudor Chirila e un dobitoc.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje