Tuborg Green Fest 2010 prezentat de Sonisphere Festival

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
tuborg poster
Nu va anuntam inca un festival, ci doar o asociere de nume. Tuborg Green Fest (care anul trecut a adus pe scena din Parcul Izvor Chicane, Herbaliser, Guano Apes, Vita de Vie si Banica Jr.) va fi anul acesta prezentat de Sonisphere Festival, eveniment pe care-l cunoastem deja sub numele de "in sfarsit vine Rammstein" sau "omg, Metallica si Slayer si Anthrax si Megadeth in aceeasi seara!".

Tuborg Green Fest si Sonisphere sunt festivaluri cu renume international, care au adus in ultimii ani cele mai in voga trupe in fata publicului din numeroase tari europene.

Fanii Tuborg Green Fest, care de-a lungul timpului s-au bucurat de prezenta in Romania a unor mari artisti de talie internationala, vor dori cu siguranta sa se alature si de aceasta data festivalului. Ii asiguram ca pregatim numeroase suprize si atractii suplimentare, in stilul Tuborg, pe care le vom divulga in curand.
”, a declarat Doron Zilberstein, Vice Presedinte Marketing Tuborg Romania.


Sonisphere, cel mai asteptat festival al verii 2010 devine astfel Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival. Va readucem aminte pe cine o sa ascultam si cat ne costa:Vineri, 25 iunie: Volbeat si Manowar
Sambata, 26 iunie: Metallica, Slayer, Anthrax, Megadeth si Heaven&Hell
Duminica, 27 iunie: Rammstein, Alice in Chains, Stone Sour si Mastodon.

Biletele se pot cumpara de pe Eventim.ro, magazinele Germanos, Vodafone, Carturesti si Humanitas. Sunt patru categorii de bilete, cate unul pentru fiecare zi si unul pentru intreg festivalul. La preturi se adauga 6%. Sunt trei categorii: normal, golden si VIP. (Categoria Golden Circle este sold out, si de pe 30 martie s-au pus in vanzare si biletele VIP)

Ziua 1: 120 lei, 220 lei, 350 lei
Ziua 2 si Ziua 3:
185 lei, 290 lei, 350 lei (fiecare)
Abonament: 350 lei, 490 lei, 550 lei

Pentru mai multe declaratii in legatura cu asocierea Tuborg Green Fest si Sonisphere - ro.sonispherefestivals.com


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje