Trupa Neo va sustine doua concerte de club in Romania

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Trupa Neo (Hu) va sustine in premiera doua concerte de club in Romania. Unul va avea loc in Irish&Music Pub din Cluj-Napoca pe data de 5 mai, iar pe 6 mai trupa Neo va fi prezenta la Bucuresti in clubul The Ark.

Neo sunt cunoscuti deja publicului roman de la cele mai mari festivaluri de muzica din tara Best’Fest si Peninsula, dar in special fanilor electro si pop-rock.

4 2

Influenţele lor variază de la album la album, in momentul de fata sunetul lor fiind undeva intre Depeche Mode, Kraftwerk, Cut Copy, sau IAMX. Stilul lor eterogen se adreseaza unui public eclectic: de la ascultatori de rock, trecand prin muzica electronica, pana la muzica de club. Un punct de referinta in cariera lor este participarea constanta la Sziget alaturi de nume precum Placebo, Offspring, Snow Patrol, Lily Allen, Buena Vista Social Club, Fatboy Slim etc.

Invitaţi speciali in deschiderea celor doua concerte sunt Grimus, una dintre cele mai active trupe de pe scena romaneasca de rock alternativ. Ca de obicei acestia pregatesc publicului multe surprize pentru cele doua evenimente.

3 1

Joi, in clubul Bucurestean Front/The Ark concertul va fi precedat de o proiectie a filmului Kontroll in prezenta celor de la Neo si urmat de un DJ set tinut de cei de la Neo sub titulatura TESCO DISCO.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje