Therion anunta ca turneul actual (care trece prin Romania) e ultimul

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Stati linistiti si potoliti-va bataile inimii, Therion nu se despart. Cel putin asta sustin ei. Ca orice trupa trecuta deja prin experienta turneelor mondiale, cei de la Therion au nevoie de o perioada de ragaz in care sa se ocupe de alte proiecte.

"Dupa 25 de ani, grupul Therion a decis sa inceapa o altfel de calatorie. Liderul si fondatorul trupei Christofer Johnsson a anuntat ca nu vor mai exista lansari regulate de albume si turnee periodice timp de multi ani. Formatia va canta la festivaluri din cand in cand, dar in afara de asta, se va concentra pe diferite proiecte", aflam din presa olandeza citata de letsrock.

Primul proiect care va purta amprenta membrilor trupei este cel legat de aniversarea a 25 de ani de la infiintarea formatiei, eveniment marcat de lansarea unui nou material discografic. In mod inedit, albumul se va vinde in turneul Flowers of Evil, dar va ajunge mai tarziu in magazine.

"Prima initiativa este un proiect de arta care marcheaza aniversarea a 25 de ani ai grupului. Proiectul include o lansare de CD care va fi intitulat Les Fleurs Du Mal si va fi vandut la concertele trupei pe parcursul turneului Flowers Of Evil din Europa. Inregistrarea va fi mai tarziu licentiata si distribuita in magazine. In acest moment, nimeni nu stie cum va suna albumul deoarece nu se vor trimite copii promotionale presei pana la primul concert"
, s-a mai precizat in stire.

Noi nu putem decat sa ne bucuram ca, stiind de pauza pe care o au in plan cei de la Therion, o sa savuram inzecit concertul din 19 octombrie, de la Arenele Romane. Iata categoriile de bilete ramase disponibile:

- 95 lei - intre 10 septembrie si 18 octombrie 2012;
- 110 lei - in ziua concertului. Se achizitioneaza numai de la intrare;
- 200 lei VIP - doar 25 de buc. (sesiune de autografe + afis concert color + pass laminat VIP - se ridica in ziua concertului de la intrare);

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe http://www.eventim.ro.

Ne vedem, deci, la Therion?

Therion - Summernight City

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje