Se apropie concertul Mandinga, "Historia de un amor"

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Nu suntem noi cei mai mari fani ai trupei Mandinga, dar nu putem sa nu fim curiosi si sa nu vrem sa aflam ce ne asteapta la concertul trupei de duminica, 21 martie, la spectacolul "Historia de un amor". Cand vedem cate pregatiri s-au facut pentru show-ul muzical, nu putem sa ramanem indiferenti la evenimentul mult asteptat (de unii).

Ce ne pregateste Mandinga si a ei poveste de iubire? Organizatorii promit spectaculoase coregrafii de salsa adaptate unor perioade din istorie cu opriri in Cuba comunista, la carnavalul Calle Ocho din Miami ca sa ajungem, din pacate, din nou in Bucuresti. Traseul muzical si cu figuri fierbinti de dans va fi facut de 100 de dansatori profesionisti sub indrumarea artistica a coregrafului Daniel Dobre.Daniel, responsabil cu pasii de dans, a ajutat la modernizarea companiei de balet "Ion Dacian" prin coordonarea unor piese precum "Urban Kiss" si "Romeo si Julieta"; tot el a aparut si in musicalul Chicago si in echipa de balet de la deschiderea Jocurilor Olimpice din China in 2008.

Daca nu ne ducem neaparat pentru muzica (nu ne declaram pasionati de stilul balkan salsa), sigur ne ducem pentru ca vrem sa vedem toate miscarile de salsa si figurile contemporane ale dansatorilor de la Opera si Opereta, dintre care unii au colaborat cu Ja Rule, Busta Rhymes, Justin Timberlake si Beyonce.

Plimbarile muzicale si artistice au in spate o poveste de dragoste, macinata de probleme socio-culturale (specifice perioadelor si societatilor prin care trece istoria amoroasa), de aici si numele spectacolului. Evenimentul de duminica, de la Sala Palatului, ora 19:00, este deja trecut in agenda multor vedete de pe plaiul nostru, Mihaela Radulescu fiind una dintre cei care asteapta cu mare nerabdare acest spectacol.

Nu stim cum va fi muzica, dar speram ca vom fi impresionati de dansuri, costume, povesti de dragoste in ritm de salsa si de mici scene teatrale care sa completeze tabloul exotic si impresionant pe care il propune proiectul "Historia de Amor".

Revenim cu vesti de la concert in urma caruia ne vom hotari: ne place sau nu ne place stilul abordat de Mandinga, merge muzica latino cu cea balcanica sau aluneca in capcana unui sound de manele?

Tu mergi la concertul Mandinga de duminica?

Detalii concert aici.
Detalii despre formatie si pregatirile pentru concert aici.


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje